Utvärderingsblankett för Tomteförläggningen 2-3.12

14.12.2017 kl. 00:00

Bästa Scout och/eller Scoutförälder,

Vi är otroligt glada och stolta över att ha uppnått årets Tomteförläggning! Vi har aldrig haft så duktiga, motiverade och glada scouter på plats – ett nöje att vara scoutledare helt enkelt!

Men vi vill också gärna veta vad ni tyckte, för att bli ännu bättre, och för att utveckla vår verksamhet. Så sätt er gärna ned tillsammans med ert barn och fundera på hur veckoslutet lyckades och fyll i denna utvärderingsblankett!

Tack på förhand!
 

En av patrullerna ute på patrullrådd

Wasa Fyrvaktare
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:

Välkommen till Sjöscoutkåren Wasa Fyrvaktare!


Wasa Fyrvaktare är Vasas svenskspråkiga sjöscoutkår. I Finlands soligaste stad bedriver sjöscoutkåren sedan 2001 kustverksamhet för både små och stora sjöscouter. Du hittar oss oftast vid vår Kårlokal invid Villa Gerby där de olika åldersgrupperna har sina veckomöten, men rätt ofta håller vi även till vid Wasa Segelförening där kårens segelbåt står. Vi hittas också ute på havet, längs vandringsleder, på hajker, förläggningar och på läger. På hemsidan hittar du allmän information om kåren, information om de olika.
 

På hemsidan hittar du allmän information om kåren, information om de olika åldergrupperna, om programmet och kontaktuppgifter. Nyfiken på vad vår scouting är för något? Ta en titt under fliken Bli scout! 

Terminstart 15.8

Om exakt en vecka kickar vi igång vår scoutverksamhet igen. Den 15.8 kl. 18 vid kårlokalen i Villa Gerby kommer vi att hålla terminstarten. Kläder för utevistelse är behövligt samt ett gott humör!

Välkomna såväl gamla som nya scouter :) 

Kvarken18 (bild: Linus Törnqvist)

Matilda Knutar

Bra Flyt infobrev + packningslista

OBS! Kom också ihåg att de scouter som är anmälda ska ha med sig egen flytväst eftersom det inte finns tillräckligt att låna

 

Matilda Knutar

Minilägret Bra flyt - ny anmälningslänk

Ny anmälningslänk till minilägret Bra flyt den 5-6.8: 

https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/tilaisuus_tiedot.aspx?TIAId=20699 

Matilda Knutar

Fyrvaktarnas Sommarguide 2018

 

 

Wasa Fyrvaktare

Kallelse till vårmöte 25.03.2018

Sjöscoutkåren Wasa Fyrvaktare kallar sina medlemmar till vårmöte 25.03.2018 kl.18 i Kårlokalen. På mötet behandlas stadgeenliga ärenden, bland annat bokslut och verksamhetsberättelse för föregående verksamhetsår. Medlemmar över 15 år har rösträtt.  

Föredragningslistan hittarn ni i denna länk

Varmt välkomna!
Styrelsen

Mathias West

Vinterhajk 10-11.2

Spejarscouter och Explorerscouter! 

Anmälning till hajken 10-11.2 hittar ni här https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=19241

Hajken hålls efter råddet på lördag och avslutas nästa dag på söndagseftermiddag. 

Hoppas vi ses! 

Vinterhajk 2017

Matilda Knutar