VÄLKOMMEN TILL SJÖSCOUTKÅREN WASA FYRVAKTARE!


Wasa Fyrvaktare är Vasas svenskspråkiga sjöscoutkår. I Finlands soligaste stad bedriver sjöscoutkåren sedan 2002 kustverksamhet för både små och stora sjöscouter. Du hittar oss oftast vid vår Kårlokal vid Malmögården där de olika åldersgrupperna har sina veckomöten, men rätt ofta håller vi även till vid Wasa Segelförening där kårens segelbåtar står. Vi hittas också ute på havet, längs vandringsleder, på hajker, förläggningar och på läger. På hemsidan hittar du allmän information om kåren, information om de olika.
 
På hemsidan hittar du allmän information om kåren, information om de olika åldergrupperna, om programmet och kontaktuppgifter. Nyfiken på vad vår scouting är för något? Ta en titt under fliken Bli scout! Stöd vår verksamhet genom att besöka vår nylanserade webbshop där vi säljer kårkläder och andra produkter!
 
Välkommen till hobbyn som ger gemensamma minnen och oförglömliga äventyr!
 

 

Varmt välkomna på jubileumsfest 29.10.2022!

Sjöscoutkåren Wasa Fyrvaktare

Fyrvaktarna kallar till vårmöte 20.3

Bästa Fyrvaktare,

Wasa Fyrvaktare kallar till vårmöte 20.3 kl. 13.00. Mötet hålls i Kårlokalen vid Malmögården, det går även att delta via teams. Under mötet kommer vi att behandla stadgeenliga ärenden och disskutera kommande verksamhesår, alla 15 år fyllda har rösträtt.

Anmäl dig till mötet via denna länk:

https://forms.gle/gLxEANcKDTNBMP1g9

Välkomna!

Sjöscoutkåren Wasa Fyrvaktare

Jubileum 2022 - kick off!

Välkomna med och kicka igång kårens 20-årsjubileum tillsammans med oss vid Petsmo vandringsled lördag den 19.2 med drop-in mellan kl. 13-15! Vi kommer ordna en digital historikspårning för hela familjen samt lansera vår historik Fyrvaktarlegender (närmare information har skickats ut på mejl till hela kåren samt målsmän). 

Vi ser fram emot att få träffas igen och kicka igång jubileumsåret 2022!

Sjöscoutkåren Wasa Fyrvaktare

Wasa Fyrvaktare fyller 20 år i år!

Sjöscoutkåren Wasa Fyrvaktare

Tomteförläggning 11-12.12

Tomteförläggningen 2021 närmar sig med stormsteg, anmälan och infobrev har skickats ut till alla föräldrar och fyrvaktare. 

Årets Tomteförläggning kommer hållas i Österö den 11-12.12 och årets tema är en tropisk jul. Ni hittar all info i er mail, ifall det finns några frågor är det bara att ta kontakt. Det utlovas god mat, roligt program och underbart sällskap så ta och anmäl er nu direkt. 

Anmälningslänken hittar ni här (men även i er mail): 

https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=47016

Anmälan går ut 4.12 så anmäl er fast nu direkt.

Hoppas vi syns där!

Sjöscoutkåren Wasa Fyrvaktare

Du följer väl oss på Instagram?