VÄLKOMMEN TILL SJÖSCOUTKÅREN WASA FYRVAKTARE!


Wasa Fyrvaktare är Vasas svenskspråkiga sjöscoutkår. I Finlands soligaste stad bedriver sjöscoutkåren sedan 2002 kustverksamhet för både små och stora sjöscouter. Du hittar oss oftast vid vår Kårlokal vid Malmögården där de olika åldersgrupperna har sina veckomöten, men rätt ofta håller vi även till vid Wasa Segelförening där kårens segelbåtar står. Vi hittas också ute på havet, längs vandringsleder, på hajker, förläggningar och på läger. På hemsidan hittar du allmän information om kåren, information om de olika.
 
På hemsidan hittar du allmän information om kåren, information om de olika åldergrupperna, om programmet och kontaktuppgifter. Nyfiken på vad vår scouting är för något? Ta en titt under fliken Bli scout! Stöd vår verksamhet genom att besöka vår nylanserade webbshop där vi säljer kårkläder och andra produkter!
 
Välkommen till hobbyn som ger gemensamma minnen och oförglömliga äventyr!
 

 

Terminstart 23.8

Terminstarten vi skulle ha haft 23.8 är tyvärr inställd. På grund av de ökande coronafallen tar vi det säkra före det osäkra och ställer in terminstaraten. 

Men veckomötena fortsätter som planerat inom de närmaste veckorna, så vi syns där!

Sjöscoutkåren Wasa Fyrvaktare

Kallelse till Wasa Fyrvaktares Vårmöte

 

Bästa Fyrvaktare,

 

Wasa Fyrvaktare kallar till vårmöte den 21.3 kl.12.00!

Mötet hålls digitalt och möteslänk till mötet skickas ut en dag innan mötet. På mötet kommer vi att behandla stadgeenliga ärenden. Alla 15-år fyllda har rösträtt.

Anmäl dig till mötet genom att klicka på denna länk: https://forms.gle/773tzHUTVgqScosf6 (endast de som är anmälda får en möteslänk)!
 
Välkomna!

Sjöscoutkåren Wasa Fyrvaktare

Fyrvaktarna har hittat tillbaka till Malmögården

Fyrvaktarna har flyttat tillbaka till Malmögården! Så fort restriktionerna lättar är ni välkomna dit! Vi ser fram emot att se er!
Sjöscoutkåren Wasa Fyrvaktare

Kallelse till extra medlemsmöte

 

Bästa Fyrvaktare, 

 

Wasa Fyrvaktare kallar till ett extra medlemsmöte den 28.12 kl. 18.00!

Mötet hålls vid kårlokalen Villa Gerby, men i och med rådande omständigheter gällande corona-pandemin ber vi alla medlemmar att delta digitalt. Möteslänk till mötet skickas ut en dag innan mötet. 

På mötet kommer vi att välja en programchef inför kårstyrelsen 2021. Alla 15-år fyllda har rösträtt. 

Anmäl dig till mötet genom att klicka på denna länk (endast de som är anmälda får en möteslänk)!

 

Välkomna!

/Styrelsen 2020 

 

Sjöscoutkåren Wasa Fyrvaktare

Kallelse till Wasa Fyrvaktares Höstmöte

Bästa Fyrvaktare, 

 

Sjöscoutkåren Wasa Fyrvaktare kallar härmed sina medlemmar till höstmöte söndagen den 29.11.2020 kl. 13.00. 

Mötet hålls vid Fyrvaktarnas kårlokal, men i och med rådande omständigheter gällande COVID-19 pandemin uppmanar vi alla medlemmar att delta digitalt. Länk till mötet samt instruktioner skickas ut en dag innan mötet. 

På mötet behandlas stadgeenliga ärenden samt en ändring av kårens stadgar. Därtill diskuteras även kommande verksamhetsår och jubileumsår 2023.

 

Anmäl er till mötet via denna länk: https://forms.gle/2U72QX8bDPwDx4n77   

Deadline för anmälning är 22.11

 

Varmt välkomna!

 

Sjöscoutkåren Wasa Fyrvaktare

Du följer väl oss på Instagram?